2e plaats op voetbaltornooi

Een dikke duim voor alle deelnemers van het voetbaltornooi. Met onze ploeg behaalden we een knappe en verdiende 2e plaats.

Het team van basisschool De Boomgaard is fier op jullie!

Kleuterforum

Op vrijdag 25 oktober ‘19 vindt het eerste kleuterforum plaats. Een moment waarop alle kleutertjes fier tonen waarover ze geleerd hebben in hun klas. Alle ouders en/of grootouders van kinderen uit de kleuterschool zijn van harte welkom vanaf 14u00.

Digitale oefenplatformen

Dit schooljaar starten we op met Kweetet & Bingel. Dit zijn online oefenplatformen op maat van kinderen uit het lager onderwijs. In de schoolagenda vindt u de inloggegevens die uw kind kan gebruiken om in te loggen.

Ezelsjogging & Estafette

Een dikke duim voor alle deelnemers van de Ezelsjogging.
Onze felicitaties gaan uit naar ons estafetteteam: Hamid, Yana, Mamadou, Ronaldo, Hakim, Parikshit, Oumar en Charlotte. Jullie hebben jullie medaille meer dan verdiend!

Schoolfeest

Schoolfeest – Het schoolfeest van vorige zaterdag was een schot in de roos. Iedereen genoot van allerlei lekkere drankjes en een heerlijke maaltijd. Er waren tal van activiteiten waar iedereen blij van werd, met als topactiviteit de spetterende show van onze kinderen! GO! De Boomgaard bedankt dan ook iedereen die aanwezig was bij dit geslaagd schoolfeest.

Schoolfeest - Go! De Boomgaard feest !!

Op zaterdag 11 mei ‘19 organiseert basisschool de Boomgaard terug een spetterend schoolfeest. Het wordt een dag vol leuke activiteiten en lekkernijen. Een moment waarop de leerlingen ook het beste van zichzelf laten zien tijdens een origineel optreden. Ouders en andere familieleden kunnen dit spektakel van dichtbij komen meevolgen. Het thema van dit jaar is ’De Boomgaard Feest’ en de hoofdprijzen van de tombola zijn twee ballonvluchten.

Inschrijfperiodes schooljaar 2019 - 2020

In het kader van het nieuwe inschrijvingsbeleid voor het volgende schooljaar geven we jullie graag volgende info mee:

Van 01/02/2019 tot 28/02/2019 - Voorrangsperiode inschrijven broertjes en zusjes.

Van 01/03/2019 tot 29/03/2019 - Periode aanmelden alle kinderen.

Van 06/05/2019 tot 24/05/2019 - Periode inschrijven aangemelde kinderen.

Van 28/05/2019 - Vrije inschrijvingsperiode.

Voor inlichtingen: neem vrijblijvend contact op met de directie.

Op maandag 3 december ‘18 bracht de Sint een bezoek aan onze school.

Met het slechte weer liet hij zijn paard ‘Slecht-Weer-Vandaag’ thuis en nam hij zijn oldtimers van stal. De kinderen vonden het geweldig en kregen allemaal een cadeautje van de Sint.

Quizza-avond

Quizza-avond - Langs deze weg willen we iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan het welslagen van onze Quizza-avond.

Het werd een mooie avond die zal helpen om verder te investeren in onze kinderen van de school.

Instapdatum nieuwe peutertjes

Peuters die de leeftijd van 2,5 jaar bereikt hebben kunnen instappen op de eerstvolgende data:

- 8 januari 2018

- 1 februari 2018